REEF ALYEMEN

REEF ALYEMEN Lekker en snel!

order food online

Recentreview


4 stars out of 90 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Reef Alyemen. Want to know more? Find out more.

17 Aug 2022 at 22:18 Dankuwel chef het was de beste rijst en kip/lams ik gegeten hebben en snel bezorgd was lekker warm
17 Aug 2022 at 20:03 Eten was zwart verbrand!!Dorade en de halve kip. Je besteld twéé schotel krijgt in één sauscup paar gesneden uitjes en sla? Zo weinig kip en zoveel rijst . Geen servet of iets van bestek. Alles weggegooid. Hartstikke jammer ! En dertig euro kwijt.
8 Aug 2022 at 20:06 Jammer dat de mandi kip niet beschikbaar is met kipfilet ipv halve kip , maar des ondanks erg lekker!!!
2 Aug 2022 at 21:57 good food I recommend it
1 Aug 2022 at 23:27 Excellent food. Thank you and it reminded me of all the Mandi food in Saudia
1 Aug 2022 at 20:57 Delicious food and I advise you to try it.
27 Jul 2022 at 16:52 Eten was levensgevaarlijk, zulke eten krijgje nergens in Den haag! Dikke 10+
26 Jul 2022 at 22:34 Ik heb nog nooit zo vies gegeten. Na een happen genomen te hebben, ben ik maar gestopt. Kip was zo droog leek wel dagen oud te zijn. Vond zelfs een stuk sucuk tussen mijn rijst. BAH EERTE KEER LAATSTE KEER.
25 Jul 2022 at 20:50 Geen bestelling ontvangen, na 2 uurtjes kreeg ik het verzoek annuleren en betaald contant aan de bezorger!
22 Jul 2022 at 4:08 Eten viel redelijk gesproken wel mee. SUPER is de bezorgings tijdstip dat ruimschoots 15 min. vòòr de tracklist time aankwam.... Prima !!
15 Jul 2022 at 20:43 Het eten was echt niet lekker Helaas nooit meer bestellen
3 Jul 2022 at 19:56 Food arrived fast and the meal themselves were great. Can recommend the chicken mandi as the chicken was perfectly cooked and the rice was aromatic. Would order again from here!